fredag den 27. maj 2011

Nogen der vil bytte lejlighed? Pleeeease!

Kære entreprenør

Jeg sætter virkelig pris på, at I er med til at udvikle byen og gøre den mere tilgængelig for mig og min familie. Jeg synes også, at det er helt fint, at I bliver nødt til at arbejde i døgndrift for hurtigere at blive færdige, og jeg er helt med på, at det altså ikke kan gøres lydløst.

Jeg vil gerne takke jer for jeres brev. Det er rart at have en oversigt over, hvornår der arbejdes og om der støjes lidt, moderat eller meget. Også selvom det er 4 weekender i træk. Med meget støjende arbejde. 4 weekender hvor jeg ikke kan opholde mig i min lejlighed. (FIRE WEEKENDER!) 

Jeg har bare et enkelt spørgsmål. Når nu I skriver, at arbejdet skrider frem, som planlagt, kunne I så ikke have sendt brevet bare lidt før? For det er eddemame røv og nøgler at komme hjem til sådan et brev torsdag eftermiddag, når arbejdet påbegyndes allerede fredag. Og varer hele weekenden. Helt til mandag morgen. Og støjer meget.

Det kunne I sgu godt have gjort lidt bedre! Nu har jeg en halv dag til at finde ud af, hvor vi skal tilbringe weekenden, vaske tøj, pakke sammen og gøre de ting, som jeg ellers havde planlagt. Øv!

Venlig hilsen Mille

3 kommentarer:

 1. Det er træls..
  Rigtigt træls.

  Håber du fandt et sted at være

  SvarSlet
 2. Ja, det er surt. Heldigvis var mine forældres sommerhus ledigt, så det blev en ganske fredelig weekend. Nu skal jeg så bare finde refugier til de tre kommende weekender.

  SvarSlet
 3. Du kan da tage til Normandiet?
  Så kan du også få kage.

  SvarSlet