lørdag den 26. marts 2011

Rusten Pippi Langstrømpe

Kors hvor var hende starutten altså sur i går! Hun er ellers i klar bedring og næsten ikke snottet mere, så hun havde absolut ingen grund til at være knotten og ked. Efter en lang skrigtur i går aftes klokken sent tog søvnen endelig over og sendte hende i drømmeland. I 30 minutter. Og så startede det forfra. Hun skreg og skreg og skreg, så vi stoppede hende i barnevognen og begav os ud i den københavnske nat. Og så sov hun. Altså lige ind til vi kom hjem igen, og det hele startede forfra.

Så stod vi der fuldstændig magtesløse og messede: "don't shake the baby, don't shake the baby...", mens vi kiggede på vores skrigende baby, der var blevet lagt i sikkerhed på sit legetæppe. Og hvilket syn! Pludselig havde hun udviklet superkræfter og kunne løfte sig op på begge arme, mens hun brølede som en anden vægtløfter. "WROOOAAAR", brølede hun, da hun satte neglene i tæppet og stemte sig op, og vi grinede. Stakkels lille ulykkelige baby, som lå der og følte sig misforstået, men det var altså lidt sjovt. Og så fik vi selvfølgelig travlt med at trøste hende igen. Og hun faldt også i søvn igen. Og skreg igen. Og faldt i søvn igen. Og ...

Nu sidder jeg så her midt om natten og er lysvågen fordi det nåede at blive morgen, før jeg fik lov at holde nat. Superkræfterne var aftagede, da vi besluttede os for at stå op, og vores lille Pippi Langstrømpe var ikke længere helt så stærk. Hun var til gengæld temmelig spagfærdig, for de mange og lange skrigture havde sat sig på hendes stemme. I dag har vi derfor haft verdens mest hæse baby, der snildt kunne have givet den som Sarah til aftenens X-factor finale. Hun nøjedes dog med at fornøje os med et par rustne grin, der fremkaldte minder om tidligere tiders bytiure.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar