lørdag den 10. september 2011

USA i klapvognsperspektiv

Jamen vi har jo været i USA. Surprise, surprise. Og folk har jo ret. Det er altså ikke særlig svært at rejse med en baby. Jeg forudser til gengæld, at det bliver ret svært at overbevise hende om, at hun allerede har oplevet USA, når hun som teenager prøver at lokke en ferie i New York ud af sine forældre. Ikke bare fordi hun ikke kan huske ferien, men fordi barnet sov fra alle de spændende oplevelser.


20 dollar! Så meget kostede det at have en baby med på en temmelig tom hvalsafaribåd, og så sov pigebarnet bare. Men så er det jo godt, at jeg fik taget en masse billeder, og som min far siger: Så lærer man mens man sover, og man kan jo altid se billeder bagefter.
Det her lille vandfald var hun også ved at gå glip af, men heldigvis vågnede hun op efter et par timers lur og syntes vist, at det var ret dejligt med små vandperler i ansigtet.


Den her bygning i New York gik hun fuldstændig glip af. Mest fordi hun er så lille bitte, at hendes verden stopper i klapvognshøjde.

Og så stopper billedefremvisningen desværre, for min computer driller. I stedet kan I få feriens højdepunkter fra staruttens synspunkt. (Stadig i klapvognsperspektiv.) De er temmelig beskedne:

1) Fremadvendt autostol
2) Stor popularitet blandt amerikanere. Især i New York
3) Morgenhygge i dobbeltsengen med både mor og far. Hver dag!
4) Gyngetur i Central Park
5) To pommes frites på hotelværelset
6) Kravleture på hotelgangene
7) Udstoppet kattedyr på Naturhistorisk Museum
8) Kæmpe bolle i lufthavnen

Konklusion: Man skal ikke tage en baby med til USA for babyens skyld. Bare stik dem et smil og en friteret grøntsag, så er succesen hjemme og flybilletten sparet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar