tirsdag den 6. september 2011

10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90...100!!!

Så mange indlæg har jeg nu skrevet! Der er masser at fortælle fra de sidste tre ugers ferie, men det skal indlæg nummer 100 i hvert fald ikke bruges på. Jeg vil meget hellere gøre som Superheltemor og Kong Mor og en masse andre. Når de har 1ru1ndet de 100 indlæg, har de fået deres børn til at være gæsteforfattere, og jeg har derfor også bedt starutten om at skrive lidt om, hvordan jeg er som mor.

Here it goes. Direkte fra staruttens hånd:

$ vBVVV  VChhGCDFFCRCVcRRFr-Ø:: ØØ:---------.--------zz og så er hun den sødeste i hele verden, meget retfærdig og meget SMUK OG DEJLIG.

Okay indrømmet, jeg kom vist til at hjælpe lidt til sidst, men hvis nu hun havde kunnet stave og formulere sig, var det helt sikkert, hvad hun havde skrevet. Det var i hvert fald hende, der trykkede på caps lock, så helt uenig kan hun da ikke være. Det var i øvrigt også hende der tyvstartede og placerede et par 1-taller i forrige afsnit.< (OG DER VAR HENDES SMÅ PØL>SEFINGRE IGEN. Caps lock$ er et hit)


Normalt er der ellers adgang forbudt for små babyhænder på mors tastatur, men når nu det er indlæg nummer 100, OG starutten lige har kastet op ud over hele køkkengulvet for første gang nogensinde, ja så bliver det jo lidt svært at afvise de fedtede pilfingre og det smørrede smil. Men mere vil have mere, så jeg smutter igen, inden hun får skrevet en hel roman i versaler. (Der var vist også noget opkast, der skulle tørres op...)

4 kommentarer:

 1. Tillykke med jubilæet! :)

  Caps lock har også været et hit hos min datter - vist mest fordi den knap kunne få en lille diode til at lyse.

  SvarSlet
 2. VELKOMMEN hjem!
  Og tillykke med nr. 100 - en stor dag!!

  Hun skriver vel nok godt hende starutten!!
  Nå men glæder mig til at høre om turen.

  SvarSlet
 3. Velkommen hjem! Og tillykke med både de 100 indlæg og en sprogligt orienteret starut!

  Skriver du snart en masse ferieindlæg, hva hva hva?

  SvarSlet
 4. Tak tak alle sammen!

  Der kommer snart masser af ferieindlæg. Jeg skal bare lige finde ud af, hvor jeg skal begynde. Og ja, Starutten er en haj til både sprog og IT. Hun skal nok blive til noget stort.

  SvarSlet