mandag den 18. april 2011

Hvor gik lykken hen?

Solen skinner, påsken er lige om hjørnet og mange har allerede tyvstartet ferien. Det skulle være så herligt med tid til familie og venner, grill, påskelege og svingture i baghaven. Og det er da herligt - hvis altså ikke det bare er pæn indpakning, der skjuler, at familien snart skal splittes.

I dag har jeg modtaget to sms'er. To lortedummespasser sms'er. To forhold er gået i stykker i denne weekend, og jeg kan ikke gøre en skid ved det. Jeg kender faktisk ikke engang de involverede særlig godt, men de har åbenbart syntes, at jeg skulle vide det. Den ene er en kollega og den anden en gammel studiekammerat. En af mændene har jeg aldrig mødt.

Det ene forhold havde et år på bagen og var meget, meget hemmeligt. Noget med en medarbejder og en chef, hvilket ikke var så godt. Det syntes medarbejderen ellers, men nu er det altså slut.

Det andet forhold var måske mindre kompliceret men havde en langt kedeligere forhistorie. Kort fortalt: kvinde og mand bliver kærester - kvinde og mand er kærester i mange år - kvinde bliver gravid - mand skrider - kvinde får tid til abort - kvinde fortryder - mand fortryder - kvinde og mand får barn sammen - kvinde og mand får flere børn sammen - kvinde og mand går fra hinanden.

Øv, øv, øv!

Hvem gemte opskriften på "til døden jer skiller"? Der er faktisk nogen, der har brug for den. (Og hvis den findes, vil jeg også gerne se den - bare for en sikkerheds skyld.)

2 kommentarer:

  1. Åh hvor træls..
    Det er sådan noget der kan ødelægge en uge..

    SvarSlet
  2. Ja, det er rigtig træls, og særligt med det forhold hvor der er børn. Stakkels små pus.

    SvarSlet