tirsdag den 8. november 2011

Ny kollega

Jeg har fået ny kollega i dag. Hun hedder Starut og er meget dygtig til mange ting. Hun kan f.eks tage alt papiret op af skraldespanden, og noget af det kan hun også lægge tilbage igen. Hun kan finde sjove genvejstaster på computeren og endda også selv lave nogen helt nye. Og så kan hun afbryde telefonen, når chefen ringer.

Selvom hun både var smaddersød og vældig dygtig og målrettet gik efter chefens stol og mødelokale, så kommer hun nok ikke igen. Hun skal nemlig i vuggestue i morgen. Der skal hun lære, at man ikke smører skrivebordet ind i leverpostej og at man ikke tømmer sin taske ud over hele gulvet bare fordi man kan.

Jeg kommer måske til at savne hende lidt. For det var faktisk ret hyggeligt at have hende med. Og selvom jeg skulle være efter hende, fik jeg en masse fra hånden. Det hjalp selvfølgelig også, at hun uden protester lagde sig til at sove to gange og at den ene lur varede næsten 3 timer. Det ved jeg ikke, om jeg tør satste på en anden gang. Men hyggeligt var det, og det syntes de andre på kontoret vist  også. Og starutten i særdeleshed.

2 kommentarer:

  1. Hehe, det lyder som en hyggelig ny kollega, der sover det meste af arbejdsdagen.
    Hvordan kan det være, at du skulle have hende med?

    SvarSlet
  2. Hun var desværre syg og hvade været det i en uge, så bedsteforælderpasningskvoten var brugt op. Det kvikkede heldigvis gevaldigt op at sidde på kontor :-)

    SvarSlet