onsdag den 29. juni 2011

Hr. kedelig kaster sig ud i ny disciplin

Gemalen er blevet lidt kedelig. Det synes han i hvert fald selv. Jeg synes det også en lille smule, men det skal I ikke sige til nogen. Da jeg mødte ham, var han sådan en der løb 10 m om dagen og gik i motionscenter fire gange om ugen. Han var sådan en, der købte mountainbike og meldte sig ind i en surfklub, men der går altså længere og længere tid mellem, at udstyret bliver luftet. Sidste sommer var mountainbiken kun oppe af kælderen i forbindelse med vores flytning, og nu er den stjålet, så han kommer heller ikke ud denne sommer. Han har også meldt sig ud af surfklubben.

Nu sidder han mest i sofaen, når han altså ikke er på arbejde, og selvom det er lidt kedeligt, er det altså også meget hyggeligt sådan at have ham i nærheden. Jeg er egentlig meget godt tilfreds med, at han ikke længere har så travlt. Det er han ikke selv, for han vil ikke være kedelig. Derfor var han også frisk på et lille væddemål i går aftes, da vi sad og så en temmelig lam film med alt for mange reklamepauser:

Mig: Mmm, jeg kunne godt bruge en chokolademilkshake 
Gemalen: hmm
Mig: Tror du, at man kan nå på McDo og hente en i en reklamepause?
Gemalen: Nøøøh
Mig: I næste reklamepause? Du får et kys for det. Og en milkshake. 
Gemalen: Skal jeg gøre det? Skal jeg, skal jeg? Så tager du tid. Tror du, at jeg kan nå det?


Det tog 15 minutter, inklusiv den tid det tog ham at tage sko på og finde sine nøgler. Hvis man skal have en sporty kæreste er "chokolademilkshakehentning" altså ikke den værste disciplin, og da der godt kan arbejdes lidt på tiden, forudser jeg en masse sommeraftener med milkshake på altanen.

3 kommentarer:

 1. Smart!
  Det trick tror jeg også at min mand ville falde for - og gøre en ære ud af det - og et par dage efter ville han tilbyde at hente chokolademilkshake igen, for at se om han kunne slå sin rekord :)

  SvarSlet
 2. Det var godt nok et smart trick!!
  du må finde alle de ting du har lyst til at spise og så få ham til at hente det skiftevis ;-)
  Jeg ville blive træt af milkshake hver dag ;-)

  SvarSlet
 3. Der var jeg nemlig rimelig smart og god ide med lidt variation. Der er jo også meget andet godt end milkshakes.

  Til gemalens ære måjeg i øvrigt tilføje, at der naturligvis skulle have stået 10 km og ikke 10 m. Det er k-tasten, der driller.

  SvarSlet