mandag den 19. marts 2012

Vi er stadig kærester

Men det skyldes vist også kun, at min kæreste simpelthen er for udkørt til at blive sådan rigtig træt af mig. I en hel uge har han okset afsted med pulken spændt på hofterne og forsøgt at indhente sin manglende skierfaring, mens jeg er kommet susende med kampråbet:


Af banen, af banen her kommer bananen!! 

Ikke særligt belastende vel? I hvert fald ikke i forhold til den morgen, hvor der lå en hel efterskole og rodede rundt på løjpen, og jeg fik sagt noget med, at det jo var meget heldigt, fordi det så ikke blev gemalen, der ødelagde min skioplevelse. Nøj hvor blev han fortørnet.


Det viste sig dog at blive mig, der ødelagde hans skioplevelse en lille smule. Det skete den dag, jeg meget storsindet tilbød at tage tjansen som æsel. Jeg spændte pulken fast om hofterne, og så gav jeg den gas. Da jeg overhalede ham, kunne jeg naturligvis ikke lade være med at brøle:

Af banen, af banen her kommer bananen!! 

Jeg ved godt, at det er lidt barnligt, men jeg kunne bare ikke lade være. Og heldigvis er han her endnu. Ja faktisk står han lige udenfor med dunkende hoved og en næse, der er ved at løbe fra ham, og skifter slange på min cykel. Jeg sidder foran fjerneren og kværner caramints og bliver mere og mere overbevist om sandheden i første sætning. Han er simpelthen for udkørt til at blive træt af mig.

Må hellere fortsætte stilen, så han ikke kommer på andre tanker...

6 kommentarer:

 1. Han er en sød mand, ham der ;-)
  Håber det ellers var en fin tur?

  SvarSlet
 2. Jeg forstår pludselig - i glimt - HVORFOR nogle mænd tager alene på skitur ;-)

  kh Kong Mor..
  det begynder at blive lidt belastende at kommentere hos blogspot..

  SvarSlet
 3. Ah ha ha, hvor skønt!

  Fin blog du har - her bliver jeg lige hængende ...

  SvarSlet
 4. Birgitte: Ja, det var skønt at holde fri og komme ud i naturen.

  KongMor: Haha - det tør han heldigvis ikke.Han har den mest elendige stedssans, så han har brug for mig og mit indre kompas. Er det kun hos Blogspot, du har problemer? Der er rigtig mange steder, jeg har svært ved at kommentere, fordi jeg ikke kan bevise, at jeg ikke er en computer.

  Fruen: Jubiii! Og mange tak.

  SvarSlet
 5. Ha ha ha - det er humor lige efter mit hoved :)) Bliv endelig ved! (Han elsker det sikkert også)

  SvarSlet
 6. Rikke: Ja - mon ikke han gør det - sådan allerinderst inde.

  SvarSlet