tirsdag den 6. marts 2012

Kriser i flere størrelser

Tøjkrise!

Det var vist det, der ramte den lille dame, da vi skulle ud af døren i morges. Hold da op hvor hun flegnede. Hun var ellers nydelig påklædt, da flyverdragten blev fundet frem, og det gik op for mig, at det nok blev lidt for varmt med fleecetrøjen. Altså den fine røde fleecetrøje, der er meget blød at røre ved, mens man (mest starutten) siger a-aaaah, og som har knap på hætten og jordbærpige på maven.

Fleecetrøjen skulle altså af igen, og så brød verden ellers sammen for den lille starut.

Så hun fik naturligvis straks trøjen på igen.

Nogen er nemlig ikke så god til konflikter, og helt ærlig så gad jeg ikke lige at diskutere proportionssans med starutten. For det er da helt ude af proportioner selv at ville vælge sit tøj, når man kun er et år. Især når ens mor har langt større kriser. Støvlekriser!

Med kun fire dage til skiferie, hvor der skal kælkes og leges i sneen, er det bare rigtig ærgerligt, at skoskabet absolut ikke råder over fornuftigt vinterfodtøj i damestørrelser. Høje hæle, ruskind og knapstøvler hører bare ikke hjemme i store bløde snedynger, så efter arbejde gik turen til Fisken for at finde noget lidt mere praktisk (og kedeligt) fodtøj, som ikke bliver ødelagt af sneen (og hvor det egentlig heller ikke ville gøre så meget. Suk.)


Var der rent faktisk et udvalg af solide støvler i marts? Ja. Fik jeg et par støvler med hjem? Nej. Der findes åbenbart ikke fornuftigt fodtøj til mine fødder. Jeg er simpelthen skabt til spidse sko og høje hæle! Samtlige fornuftige støvler i centeret er brede i hælen, korte i snuden, løse om anklen og meget, meget dyre. Tænk at fornuftige støvler, kan være så ufornuftige. (Skumle, skumle, skumle)


Nu må jeg på den igen i morgen, og hvis ikke heldet er med mig, ja så må jeg ofre knapstøvlerne. (Og så skal den lille starut nok få en rigtig krise at se.)

2 kommentarer:

 1. HVad størrelse bruger du? Jeg har et par str. 38 Soreller stående på loftet, der slet ikke er blevet luftet i år. De er ikke for kønne, men de er varme og gode til sne...

  Og hvis du er mere til den nye slags, så har jeg for nylig købt et par Pajar-støvler. Uhmmmm, siger jeg bare. Kan godt være, at de ikke er fikse som sådan, men de er deeeeejligt varme. Og jeg vader rundt i dem dagligt herhjemme også, fordi de er så rare at have på. Jeg fandt dem på tilbud i Birkenstock-biksen på Østerbrogade.

  PS: Starutten vidste da, hvor pivkoldt det var uden for i dag. Det var derfor hun blev sur over at få fleecen af...

  SvarSlet
 2. Tak for tilbuddet, men så skal der vist hugges både hæl og tå.

  Jeg har et godt øje yil pajar-støvlerne, og blev så glad, da du skrev de kunne fås på tilbud på Østerbrogade, for de er eddermame dyre hos min lokale skopusher. Men så var det lige, at jeg kom ned til en flad cykel og fik en lille krise à la starutski. Gemalen arbejder selvfølgelig 8-20 her for tiden, så der er absolut ikke tid til skoudflugter med det offentlige. Øv bøv.

  Ender nok med at betale overpris hos skousheren bare for at spare knapstøvlerne,

  SvarSlet