torsdag den 11. august 2011

Når intellekt ser virkelig dumt ud

For nylig fik starutten en gave af en af mine veninder. Det var en lille bog, hvor de tykke papsider sidder fast i en ring. Bogen blev straks monteret på siden af barnevognskalechen, så den lille snutling har noget at bladre i, når vi er på tur.

I dag på vej til Netto sidder hun som vanligt og kigger på sin bog. Hun bladrer lidt i den og giver sig så meget insisterende til at slikke på en af siderne. Ikke noget med at gnaske i hjørnerne, som ellers er lidt mere typisk for en på hendes størrelse. Nej, det var selve fladen, der blev slikket godt og grundigt.

Det så rimelig dumt ud, og jeg nåede da også at tænke en masse bekymrede tanker om min lille og sandsynligvis knap så kløgtige datter, der både dumper boelprøver og slikker på bøger. Men så skete der noget! (Spændingen stiger, spændingen stiger...)

Jeg så, hvilken side hun slikkede på, og det er så her jeg gerne vil bede jer om at stave til stolt mor. S.T.O.L.T M.O.R.

Hun slikkede på den side, hvor der var et billede af en ske!

Jamen altså, jeg spørger bare: Er der noget ikke at være stolt af? Nej vel. Min datter er sgu da rimelig skarpt anlagt. (Og i øvrigt bestod hun også Boelprøven i anden omgang med lidt velvilje fra sundhedsplejersken.)

3 kommentarer:

 1. Totalt skarp starut, dér!

  Og i øvrigt, den der Boel-prøve?! Hvad er det også for noget, at de små staklinger skal sidde og dreje hovedet af led for at høre efter en eller anden irriterende klokke?! Når nu der er en vildfremmed tilstede i rummet, som er 100 gange mere interessant end en klokke. På et eller andet tidspunkt tænker jeg, at der MÅ komme en smartere måde at tjekke hørelse (eller hvad det nu liiige er, de tjekker) på, end den der Blikket Orienterer Efter Lyd-ting...

  SvarSlet
 2. Nåååååååå, det har da ikke set spor dumt ud, men derimod meget meget sødt ud :)
  Klog lille pige, du har!

  SvarSlet
 3. Altså man skulle jo tro, at den der hørescreening kunne gøre det, men det er åbenbart meget vigtigt at kunne høre bjælder. Tænk hvis barnet skulle være kodriver.

  Det så altså lidt dumt ud. Dog ikke helt så slemt, som en granvosken mand, der slikker sin tallerken ren for sovs. Men tæt på. En nuttet udgave af en voksen mand, kan man måske sige.

  SvarSlet