fredag den 27. april 2012

Pakke, flytte, fikse, ordne, panikke

Vildt at der faktisk er nogen, der besøger min blog her for tiden. Der sker jo ikke en skid.

Sagen er, at vi har travlt med at få styr på vores flytning, og det frarøver mig al den tid jeg plejer at have til mig selv. 1/3 del af flyttekasserne er nu fyldt og vi har fået styr på alle papirer - altså på nær sådan noget som testamente og samejeoverenskomst, hvilket er virkelig dumt. Nå ja, så mangler vi også bare, at sælger underskriver skødet, så vi kan få det tinglyst. Ingen stress her.

Næsten ingen stress her.

Der er også sket det uheldige, at batteriet til min mac er dødt. Det er virkeligt besværligt at navigere rundt på nettet, når man helst gør det fra sofaen, og stikket ryger ud, hver gang man flytter lidt på sit magelige, kaffehungrende korpus.

Vores internetabonnement er i øvrigt sagt op pr. 30. april, så hvis ikke jeg får listet min fars mobile bredbånd fra ham, går bloggen nok død en måneds tid. Det er rigtig ærgerligt, for jeg savner faktisk at skrive. Til gengæld glæder jeg mig til alle de løbeture og syprojekter, jeg skal give mig i kast med, når hverken computeren eller tv'et har noget at byde på.

Det er bare drønærgerligt, at jeg så ikke kan blære mig her.

3 kommentarer:

 1. Puuuhha - er selv midt i det.. Minus husdelen for vi har jo huset i forvejen. Men pakke og alt det andet hurlumhej.
  Det er da i orden at holde pause - vi ses jo bare på den anden side :-)

  SvarSlet
 2. Pyh altså. Bliver helt forpustet. Jeg synes, jeg læser om flytninger på hveranden blog pt. Troede eller blogmarkedet var fuldstændigt dødt?

  Jamen, så ses vi, når du er kørende det nye sted :-)

  SvarSlet
 3. Blogmarkedet? Boligmarkedet? Glæder mig til at vende tilbage.

  SvarSlet