lørdag den 14. april 2012

7 års restitution

Nu hvor jeg allerede har  udgivet mig for at være den store ekspert ud i parforhold, vil jeg lige dele lidt ny viden med jer. Om parforhold, eller mere præcist: Ophør af parforhold.

Vidste I godt, at når man går fra hinanden efter to års kæresteri eller mere, så er mænd gennemsnitligt single i 3 måneder (3! måneder. Det er jo fuldstændig sindssygt. Og så er det bare et gennemsnit. Der må virkelig være nogen, der har travlt.), mens kvinderne gennemsnitligt er single i 7 år. (7! år. Det er jo fuldstændig sindssygt. Og så er det bare et gennemsnit.)


Jamen er det ikke vildt? Både for mænd og kvinder og allermest forskellen.

Jeg har virkelig tænkt over det, og er kommet frem til at forskellen kan skyldes følgende:

1) Mænd kan ikke leve uden kvinder. Kvinder kan til gengæld godt leve uden mænd. Og trænger til det efter 2 år + kæresteri.

2) Kvinder bliver til ildspydende drager i løbet af forholdet, hvilket først aftager efter 7 år.  Mændene bliver til gengæld totalt attraktive af at have været i et forhold og bliver hurtigt gaflet af en ny kærlighedshungrende kvinde.

Jeg tror mest på første model.

Jeg har også tænkt over, at statistikken faktisk gør det mere acceptabelt at gafle en mand, der er i et forhold. Ellers har man saftsuseme travlt, hvis man skal få ham på krogen inden han igen er i et nyt forhold. Man kan selvfølgelig også finde en inkarneret ungkarl, men det bliver nok mindre attraktivt, jo ældre man bliver. For særlingerisikoen er vist temmelig proportionel med alderen på ungkarlen. Man kan dog godt være heldig. (Og hvis nogen mangler søde inkarnerede ungkarle uden særlingefaktor, skal I bare sige til. Jeg kender ham nemlig godt.)


Set fra et mandligt perspektiv gør statistikken det selvfølgelig også mere acceptabelt at gafle en kvinde i forhold. Hendes eks finder jo alligevel en ny efter tre måneder. Jeg vil dog ikke opfordre til dette, da det statistisk set gør en anden kvinde til single i 14 år. Det er bare ikke særlig solidarisk, vel?

Nå, men inden I tænker alt for meget over at gafle og blive gaflet, vil jeg venligst bede jer holde snitterne fra gemalen. Dette er ikke en opfordring til at tyvstjæle ham. (selvom 7 år som single godt kan virke attraktivt nu og da.)

4 kommentarer:

 1. På baggrund af dette må jeg så konkludere at jeg er en mand. Haha.

  Hvad er det for en undersøgelse der er kommet med de resultater? For jeg tænker umiddelbart at forskellen måske delvist kunne forklares af at det er uklart hvad "single" og "forhold" dækker over. Undskyld hvis der går lidt for meget statistiknørd i mig, men jeg bliver altid mistænkelig når jeg ser en undersøgelse med en så udpræget forskel ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså nu kommer min viden fra en veninde, der havde været på sådan et selvudviklingskursus, og det er måske ikke den bedste kilde. Jeg synes nu, at det er så vanvittigt, at jeg vælger at tro det. Det passer i øvrigt meget godt på et par af mine veninder og gemalen himself.

   Slet
 2. Det er noget mærkeligt noget. Jeg kunne godt leve uden ham (jeg vil naturligvis helst ikke) men han kan ikke leve uden mig. Det giver jo dybest set lidt ubalance hvis ikke man passer på og laver PUS fra tid til anden.
  Men ja, det er helt hen i vejret det med den tid - og forskel!! Også selvom det kun er gennemsnit

  SvarSlet
  Svar
  1. Men det kan jo være, at det først er bagefter, at han finder ud af det? Eller at han godt ved, at han kan leve uden hende, men ikke uden en kvinde?

   Generelt skal folk jo bare blive sammen. Basta.

   Slet