tirsdag den 4. december 2012

En pensionist flytter indJeg er stået tidligt op i dag for at hente en lampe til mit køkken. Andre mennesker giver 1200-2000 kroner for lampen, men jeg ved, at man kan få dem gratis, og synes derfor, at priserne er helt hen i vejret. Alt hvad der kræves er, at man kan lægge vejen forbi Herlev mellem kl. 7 og 14.  For mit vedkommende bliver det jo så kl. 7, når det skal nås inden arbejde.

Det er denne fantastiske lampe jeg skal hente:

Er den ikke fed!

Efter at have hængt på de københavnske gader i evigheder, skal den nyde en skøn pensionisttilværelse i mit køkken. Den har vist kun godt af at opleve varme, nænsomhed og duften af friskbrygget kaffe og nylavet mad. Det har den også fortjent efter alle de år den har givet mig og andre tryghed og nattelys.

Ha' en dejlig dag§

6 kommentarer:

 1. Det er den smukkeste lampe! Og havde jeg vidst, man kunne få den gratis, kunne jeg ikke drømme om at have givet 1800 for min. Men ok - den er så også sat i stand, malet sort og isat fatning til almindelig pære. (Det ville dog have været incitament nok til at gøre det selv at spare så mange penge - igen; hvis jeg altså havde vidst, at man kunne få den gratis). :-) Den er nu også superfed i helt rå og original!

  Tillykke med pensionisten. Må den lyse på jer og få et dejligt otium hos jer.

  SvarSlet
 2. Den er total fed! Jeg tror, jeg havde givet den en gang sort lak/maling, men fed farve ledning du har sat på...
  Hvor kan man få dem gratis?

  SvarSlet
 3. Super fed! Havde jeg ikke boet på Fyn, var jeg cyklet til Herlev med det samme!

  SvarSlet
 4. Ja de er virkelig fine, og jeg er dybt misundelig over at du ved hvor man kan få dem gratis og pantineret, christ jeg ønsker mig sådan en eller faktisk to.

  *FruF

  SvarSlet
 5. Hep. Jeg arbejder i Herlev og ved min kone vil blive helt vildt glad for en af disse. Deler du ud af detaljer om hvordan man får fat i dem?

  Mvh
  Morten

  SvarSlet
 6. Hov, jeg må hellere korrigere. Det er ikke min lampe på billedet. Den er helt rå og snavset efter mange års tro tjeneste på en københavns gade.

  Den blev faktisk heller ikke helt gratis. Naiv som jeg er, troede jeg, at jeg da var stærk nok til selv at slæbe to lamer op til toget. 300 meter senere gav jeg dog op og ringede efter en taxa. Lampernes pris blev derfor 277 kroner taxa og fire dages ømme arme og skuldre.

  Send mig en mail på ualmindeligalmindelig@gmail.com, så røber jeg gerne, hvor I kan hente dem. I bil!

  SvarSlet