mandag den 10. september 2012

Skrald - skrald ikke

Jeg var ved at tude i morges (og gjorde det faktisk en lille smule.) Ligesom jeg skulle til at forlade matriklen med en vuggestuespændt starut bag på cyklen, møder jeg skraldebilen. Storskraldsbilen vel at mærke.

Har jeg husket, at den skulle komme? Nej
Har jeg hele indkørslen, kælder og stue fyldt med pap og planker til udsmidning? Ja
Kan vi vente til næste storskraldsafhentning i december? Ikke rigtig
Har vi tid til selv at køre på genbrugspladsen? Nej (noget med gemalens sundssyge arbejdstider)

Fuck altså siger jeg bare. I går aftes sad jeg en halv time og nød et fodbad med god samvittighed over dagens indsats, og så havde jeg glemt storskrald. Jeg fik helt ondt i maven over min prioritering og forglemmelse.

Da jeg så bilen i morges, vendte jeg straks om og hev forvirret og højlydt utilfreds starut op fra cykelstolen og ind for at at hente pap fra stuen. Men jeg nåede det ikke. Og det ville jo nok heller ikke gøre den store forskel at komme af med to papkasser. Og så trillede jeg hjemmefra 15 minutter forsinket med tårer i øjnene.

Tænk at der kun skulle en misset storskraldafhentning til at slå mig ud. Det er eddermame sørgeligt.

Det var derfor meget glædeligt, da jeg fandt ud af, at man kan bestille storskraldsafhentning. Ja, man kan endda bestille en hel container. Helt gratis og kun til eget ragelse. Man kan også bestille en til haveaffald, når nu man er i gang. Når først man lærer det, bliver det jo piece of cake at være husejer  og måske tage det hele lidt mere afslappet.

8 kommentarer:

 1. Åh mand, godt at du fandt ud af det ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, tænk at man kan blive helt fjollelykkelig over noget som helst med skrald.

   Slet
 2. Man kan altså ikke have styr på ALTING ALTID, selvom man gerne vil. God du fandt en nem løsning. I er iøvrigt heldige; vi har hverken storskraldebil eller gratis containere. Øv bøv. Måske fordi vi bor midt i trailerland, hvor det vist anses for mandigt at bakke rundt på genbrugspladsen hver weekend med alt sit skrammel?

  SvarSlet
  Svar
  1. Næh det kan man vel ikke. Det er bare mega-øv at tro, at man for en gangs skyld har styr på det hele og så alligevel har glemt det, der i situationen bliver det allervigtigste i hele verden.

   Jeg bor i København, så der erikke meget plads til trailere. gad nok vide, hvordan her så ud, hvis ikke man kunne bestille containere og afhentning...?

   Slet
 3. Det lægger sig alt sammen til rette :-) Og jeg vil vædde med, at du i øjeblikket havde væsentligt mere brug for fodbad end slæben kasser og planker ud til storskraldsbilen. Så bestil du en container eller to, og nyd, at du havde tid til dig selv i går...

  SvarSlet
  Svar
  1. Klogt sagt! Efter jeg havde set din kommentar, valgte jeg i øvrigt at lægge neglelak på for første gang i 1000 år - og var så lige ved at glemem at sætte husholdningsaffaldet ud.

   Visse ting er bare lettere, når man bor i lejlighed.

   Slet
 4. Ro på! Det går nok endda.
  Vil godt lige sige at jeg har bestukket mine skraldemænd hele sommeren med is.. ;-) så de tager gerne lidt mere med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Min nabo har altid for meget skrald og sætter ofte en øl ved siden af. Har aldrig før tænkt, at der var en sammenhæng, men skal da helt sikkert prøve med bestikkelse.

   Slet