onsdag den 26. september 2012

Indrømmelser fra en klynkemås

Når jeg i de seneste par måneder ikke har fået mere end ca. 6 timers søvn om natten, kunne man godt forledes til at tro, at det skyldes køkkenfrustrationer, affaldsfrustrationer, kæreste der arbejde alt-for meget-frustrationer eller frustreret starutfrustrationer. Det gør det bare ikke.

Et par af synderne er her:
Virkelig god bog som alle bør læse. Ligesom hans andre bøger handler den om, hvordan mennesker fungerer. Den er skrevet let og flydende og kan sagtens læses på en weekend, hvis forstyrrende elementer som mænd og børn er ude af huset.

Læs den, læs den, læs den!


Og her er så årsagen til, hvorfor jeg også i aften kommer til at slukke lyset alt for sent:

Den er lige kommet i en ny udgave for knap en måned siden, og det er den, der ligger og venter på at blive åbnet for føste gang.

Godnat!

6 kommentarer:

 1. Åh, jeg tør ikke gå igang med Grapes og Wrath. Har Steinbeck-traumer. Hulkede mig igennem East of Eden , og har ikke kunnet samle mod til mig siden. Må i hvert fald under alle omstændigheder vente til jeg holder op med at være totalt hormon-forstyrret. Men holder man nogensinde op med det, når man er nogens mor?!

  SvarSlet
 2. Den bog - Du forsvinder - må altså være helt speciel. Det er ikke en uge siden, jeg fik den anbefalet fra en hel anden kant (mand, 60+). Nu bliver jeg NØDT til at læse den :-)

  Vredens Druer, skøn bog, vist desværre ved at blive uhyggeligt aktuel igen.

  SvarSlet
 3. Jungersen har jeg haft i hånden, men måtte aflevere den igen ulæst :-( da jeg simpelthen har for travlt for tiden. Glæder mig allerede til at læse den, nu du giver så god anbefaling ;-)

  SvarSlet
 4. Åhr mand - savner så meget at læse! Slugte Undtagelsen i én stor bid i sin tid, og er sikker på, at det samme ville ske med Du forsvinder , hvis jeg ellers havde tid. Jonathan Franzen er også fantastisk, og Steinbeck - Well, han er vel mesteren over dem alle. Men tid, for fa'en... Der er så lidt af den. Suk!

  SvarSlet
 5. Bøger er krydderi! Basta. Uden bøger kan man ikke ånde. Færdig.
  Og jeg mister gerne nattesøvn på den konto!!

  Kender ikke Du forsvinder - men jeg vil da gerne høre nærmere!

  SvarSlet
 6. Jeg elsker bøger! Får også læst en del!!
  For tiden er det "Tempelridderen", som er bind 2 i Jan Guillon's serie om Arn ... Er endelig kommet igang med dem - men nu er mine børn også blevet så store at de ikke forstyrrer (så meget) mere :)

  Jeg vil bestemt ikke afvise at jeg skal have fat i de bøger du nævner - Jungersen er helt sikker... Måske de andre også er værd at stifte bekendtskab med :)

  SvarSlet