mandag den 6. august 2012

Mens vi venter...

på, at køkkenet snart bliver færdigt, kan man jo lige så godt forkæle sig selv med lidt udstyr fra Kunst og Køkkentøj:

Så bliver mine brød så fine.

Gemalens ide - han skal åbenbart til at bage sandkager????
Mmmmmm madeleine

Kun udstiksformen i midten i højre kolonne dog. Den er til at lave de der små stykker sydfransk marcipankonfekt, hvis navn er sporløst forsvundet fra min knold.
Og det her er jo ingenting i forhold til, hvad der venter. Gemalen er nemlig overraskende nok helt med på, at jeg må bruge 10.000 kroner på lækkert udstyr, når nu vi snart får nyt køkken. 10.000 rækker dog ikke lang, når man vil have en assistent køkkenmaskine, en ismaskine med kompressor og sous vide og vacuumpakker, men også bør købe nye gryder, der kan bruges til induktion. (Men altså gryderne SKAL man jo have, så dte kan ikke rigtig tælle med.)

Jeg glæder mig sindssygt meget til at køkkent står færdigt, og ved I hvad? Det gør det snart. Det står faktisk færdigt. Jeg skal bare lige have fundet ud af, hvordan jeg får gjort ovnen lidt mindre,så kogepladen ikke kommer til at svæve over bordpladen (...................) Og når det er gjort, så skal der lige en elektriker og en vvs'er forbi, og så er der køkken! (Altså vi skal også lige have sat låger på, skåret noget af grebene og male noget træværk, men det er jo ingenting. I.N.G.E.N.T.I.N.G.)

Jeg vil spare jer for yderligere lidelseshistorier om, hvordan absolut ingenting har passet sammen og hvordan en noget af en finger blev hængende i rundsaven og senere syet fast med et par sting i vores badeværelse (ja, her i huset får man altså lov at arbejde vdere, hvor andre ville tage på skadestuen.) For faktisk er lidelseshistorier meget lidt interessante for andre end de lidende. Og hvor slemt kan det egentlig være, at et køkkenprojekt trækker ud, når det giver anledning til en hyggestund med starut og overpriced parisertoasts ved en sø med ænder lidt for tæt på sengetid en mandag aften?

Nej vel, så er det slet ikke så slemt.

2 kommentarer:

  1. Åh nej, det må du ikke sige. Vi har planer om at bygge til næste forår - herunder installere et nyt køkken. Skal vi ikke se nogle billeder af det køkken, der er bygget med blod, sved og tårer? Please!

    SvarSlet
  2. Det er vist her jeg skulle skrive et par beroligende ord. Det kan jeg bare ikke, og vil derfor anbefale alle andre at få nogen til at stå for processen. Nogen har dog sagt til mig, at vi en dag vil glæde os over det. Så det håber jeg da er sandt. Når vi er færdige skal der nok komme billeder. Masser af billeder. Det bliver simpelthen så flot.

    SvarSlet