tirsdag den 29. maj 2012

Livstegn

Jeg er her altså endnu. Der er bare lige det, at det mobile bredbånd er løbet tør for internet fordi gemalen bruger al sin fritid på at google "fugt", "fugt i kælder", "fugtig kælder", "skimmelsvamp",  "skimmelsvamp i kælder", "dødbringende kælder" og "er min kæreste mon træt af mig?" (Og ja, det er hun til tider - specielt de seneste dage, hvor internettet er dødt.)

Derudover har vi det godt. Starutten elsker sit hus, sine sæbebobler og den lille trillebør, som hun har fået foræret af de nye naboer. Jeg elsker min have fyldt med blomster og fuglekvidder, min nye tunge græsslåmaskine uden hverken batteri, ledning eller forbrændingsmotor og så elsker jeg, at jeg snart skal have nyt køkken.

Allermest elsker jeg dog, at der kommer nyt internet på usbstikket på fredag, så jeg kan blogge løs om gemalens kælderkvaler og husets skønhaftigheder. (Jeps, det er et ord særlig opfundet til lejligheden huset. Jeg ved ikke helt, hvad det betyder, men det beskriver det meget godt.)

Vi ses lige om lidt.

4 kommentarer:

 1. Jammer. Håber der bliver tørt.
  Herligt at I er glade! Huse som er ens egne - gør glade!!!

  SvarSlet
 2. Hvad er nu det med den kælder? Det må I se at få styr på, så huset bliver skønhaftigt helt ned i kælderen.

  Dejligt at Starutten er glad - det er det allervigtigste :-)

  SvarSlet
 3. Øv med kælder :-( men jubii (!) med internet...

  SvarSlet
 4. Kælderen er vist bare almindelig fugtig. Den er bare fyldt med træværk, som vi håber ikke gemmer på grimme ting.

  Menlige nu er internettet set med mine øjne det største problem. Jeg havde håbet at det ville live op ved månedsskiftet, men det kører simpelthen så langsomt, at et blogindlæg er blevet et heldagsprojekt.

  SvarSlet