onsdag den 25. juli 2012

Hjælp mig med en god ide!

Jeg har akut brug for hjælp. Jeg har haft ferie i snart tre uger, men tiden er som sand løbet mellem mine fingre og direkte ned i det ondeste køkkenprojekt, man kan forestille sig. Derfor har jeg slet ikke haft tid til at planlægge min fødselsdag.

Det er i morgen.
Jeg fylder rundt.
Jeg bliver nødt til at bruge noget af dagen på at grunde køkkenvægge. (Indsæt selv uanede mængder af eder og forbandelse - jeg har ikke tid)


Men der skal jo også ske noget rart.


Hvis der er nogen, der sidder indenfor i dette dejlige sommervejr og kukkelure, må I meget gerne tømme hovedet for ideer her. Ideerne skal inkludere både starut og gemal og give plads til et par timer i køkkenet med malerrullen i hånden.

Pleeeeease!


6 kommentarer:

 1. Brunch i solen, tur i Vedbæk Havn med dertilhørende is, hjem og ordne køkken, ud og spis på restaurant, køb hvidvin, hyldeblomst og danskvand med hjem og nyd kølige drinks og hygge derhjemme :)

  SvarSlet
 2. Orden køkken. Køb picnickurv. Tag til stranden :)
  Vh Dorte (en trofast, men meget anonym læser)

  SvarSlet
 3. Tillykke! :-) Håber du får en dejlig dag.
  Tænkte om du/I kunne knibe en tur i Tivoli ind? Har ikke flere ideer - min hjerne er gået i koma i varmen...

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med den runde dag!!!! Nu er jeg jo for sent ude til at komme med gode forslag, men jeg håber, at I har haft en skøn dag, hvor der både har været plads til køkkenprojekt og forkælelse.

  SvarSlet
 5. Hvad endte du med? Og stort til lykke!!! :o)

  SvarSlet
 6. Tak for forslagene og lykønskningerne.

  Dagen før satte vi væv op til kl. 2, så jeg fik lov at sove længe. Så længe at jeg vågnede af mig selv og nåede at læse bog og tale i telefon med et par familiemedlemmer, før gemalen og stautten kom og "vækkede" mig. Det var herligt. Derefter spiste vi brunch på Frederiksberg, traskede ind til byen for at hente greb til køkkenet og kom også til at købe et nyt spil, som vi hyggede med i Kongens Have. På vej hjem spiste vi is og hentede en picnicpose hos Meyer. Da starutten efter lang tids overtalelse faldt i søvn kl. 22, åbnede vi en flaske crémant (og kom lidt hyldeblomstsaft i), tændte lys og holdt picnic i haven. Superhyggeligt.

  Jeg overvejede kraftigt forslagene om Vedbæk havn og stranden, men kom frem til, at det ville være spild af sommerdag at sætte sig ind i bilen, og derfor blev det Kongens Have. Det var så hyggeligt, at vi glemte køkkenet, så nu har vi ekstratravlt... ;-)

  SvarSlet