onsdag den 14. december 2011

Vildt!

Jeg tror sgu, at der er en, der har læst hele min blog i dag! Hvert eneste ord!

Det er jo ikke ligefrem fordi der bliver skrevet så sindssygt meget her for tiden, så det var lidt overraskende at se, at der rent faktisk har været nogen forbi. Og at denne nogen har været forbi rekordmange gange.

Stilheden skyldes selvfølgelig sygdom. Igen. Starutten har ikke engang gået i vuggestue i tre måneder, og vi har allerede ramt 17 sygedage. Og vi venter spændt (not) på nummer 18 i morgen.

Vi har trukket på alle dem, der er at trække på, og derfor har jeg måttet holde fri de sidste to dage for at pleje det stakkels feberramte barn. I dag var der så også en feberramt gemal, og så skred jeg altså tilbage på arbejde. En patient af gangen er rigeligt, så jeg besluttede, at de kunne passe hinanden og droppede derfor den planlagte omsorgsdag.

Inden jeg tog afsted på arbejde, måtte jeg dog lige forbi tandlægen med frk. Starutski. Besøget var allerede udskudt to gange, så det var lidt svært at gøre det igen. Også selvom vi først vågnede kl. 7.36 og skulle være der kl. 8.00.

Det stakkels barn blev placeret i højstolen med en tør skive rugbrød, mens jeg lynduschede. Så blev hun flået op af stolen stadig med en hel skive brød i hånden og en noget utilfreds grimasse. Ren ble, trøje og bukser uden på nattøjet, børste 4 ud af 9 tænder og så af sted.

Vi var der kl. 8.07! Og de blev ikke sure. Heller ikke starutten, som trods manglende morgenmad havde en ganske fornøjelig cykeltur og et helt fanstastisk tandlægebesøg - altså lige med undtagelse af de 10 sekunder hun skulle kigges i munden.

Som belønning (og trøst) gav tanddamen hende en tandbørste. Hun fik lov til selv at vælge mellem fire forskellige farver, og sad længe og overvejede om det skulle være den grønne eller den blå. Hun endte dog med at vælge den lyserøde. Tanddamen blev ved med at vifte den frem og tilbage foran hende, og helt ærligt! Hvem gider at have en helt almindelig tandbørste, når man kan få en, der "vifter".

Det havde været lidt sejere, hvis hun havde holdt fast i sit førstevalg.

4 kommentarer:

 1. DET var edderdylme tidligt med tandlægebesøg..
  .. er det sådan for gradvis tilvænning over de næste par år??

  SvarSlet
 2. Ja, ik? Det var også mest mig, der blev udsat for kontrol. Jeg bestod heldigvis, så vi skal først komme igen om to år.

  SvarSlet
 3. Sikke en omgang..men rigtig god 4. søndag i advent :)

  SvarSlet